Tarieven bij Oude Dibbes

Het tarief voor onze gezelschap en/of begeleiding op maat, voor niet medische diensten is € 35,- all-in per uur (bij inhuur door een zorginstelling).


Voor particuliere klanten hanteren we aangepaste tarieven, waarbij we voor nieuwe klanten tijdelijk een zogenaamd kennismakingstarief hanteren voor de eerste 10 uur een tarief van € 22,50 incl BTW. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Een all-in tarief en betekend dus inclusief; btw, vakantiegeld en bemiddelingskosten.
Voor avond- en weekenduren berekenen wij een toeslag.

Nog geen PGB aangevraagd?: De vele regels in het Nederlandse zorglandschap maken het niet altijd even makkelijk om toegang te krijgen tot bepaalde regelingen zoals een Persoonsgebonden Budget (PGB). Voor veel mensen blijkt dit een obstakel te zijn. Wij zijn goed op de hoogte van alle procedures en kunnen u hierbij ondersteunen.
(Klik hier voor een toelichtingsvideo van de Sociale Verzekeringsbank SVB)  

Indien u een wekelijks terugkerende afspraak maakt voor een vaste periode, kunnen wij voor u een offerte op maat aanbieden, een en ander afhankelijk van de invulling van  en uw specifieke wensen.

Extra kosten tijdens de gezelschapsuren, zoals reiskosten voor uitstapjes, kosten van parkeerkaarten, entreegelden en/of consumpties worden, in goed overleg, apart aan u doorberekend.

Al de kosten zullen gedetailleerd worden gespecificeerd op de factuur, zodat u ook exact kan nakijken waar de kosten voor in rekening worden gebracht.

Omdat wij er extra veel waarde aan hechten dat u een goede afweging kan maken voor de tijdbesteding op maat, zal het eerste en eventueel tweede kennismakingsgesprek geheel gratis zijn. Op basis van deze kennismakingsgesprekken zullen we voor u een vrijblijvende offerte opstellen, die volledig aansluit op uw wensen.

Neem u gerust vrijblijvend contact met ons op!Oude Dibbes staat voor de 3B 's; Behulpzaam, Betrokken en Betrouwbaar!


Over Oude Dibbes

Oude Dibbes is een organisatie die professionele gezelschapsdiensten aanbied aan ouderen in Nieuwerkerk aan den IJssel en aangrenzende Gemeentes
Kvk nr : 63926539

Algemene voorwaarden Klanten (pdf)
Privacy Policy (pdf)
Veel gestelde vragen

Stuur ons een bericht

Bericht sturen naar Oude Dibbes

Wat doen we niet

Wij verlenen geen medische zorg, maar wij kunnen u wel in contact brengen met de  thuiszorgorganisaties in uw gemeente.

Contact info

 • Telefoon:
  06 31936383
 • Email:
  info@oudedibbes.nl
 • Adres:
  Maarten Molenaarpark
  2911 BV Nieuwerkerk aan den Ijssel